Nieuwe keuken, of renovatie van uw bestaande keuken?

Bij René Haandrikman Keukens kan het allebei!

Al jaren is de keuken een belangrijk onderdeel van de inrichting van het huis en steeds vaker wijzigen de kleuren en de stijlen van de keukens. Om met de keuken bij de tijd te blijven denken klanten al snel dat de hele keuken moet worden vernieuwd, met alle kosten en rompslomp van dien. Vaak hoeft de bestaande keuken helemaal niet gesloopt te worden en kan de klant prima volstaan met het renoveren van de keuken.

Mijn naam is René Haandrikman en ik woon met mijn gezin in Gramsbergen. De keuken is voor mij een belangrijke leefplek in de woning. Zelf zitten wij ook vaak met vrienden of familie aan de keukentafel met een hapje en een drankje binnen handbereik.

Ruim vijfentwintig jaar geleden ben ik begonnen met het monteren van keukens. In de loop der jaren heb veel verkoopervaring opgedaan bij diverse bedrijven in de keukenbranche en die ervaring helpt mij nu goed in de ruim 14 jaar dat ik nu voor mezelf werk. Wat ik vooral merkte is dat veel mensen met tegenzin naar een showroom gaan en daarom kom ik graag bij de mensen thuis om in een relaxte sfeer een mooi ontwerp te maken voor zowel een nieuwe keuken of een renovatie van de bestaande keuken.

Nodig me uit en we maken samen een origineel, mooi, praktisch en sfeervol ontwerp. Zodat je nieuwe keuken ook echt die leuke leefplek in de woning wordt!

Graag tot ziens!

René